Een boos,verdrietig of overprikkeld kind?

En weer zie je jouw kind teleurgesteld, boos of verdrietig uit school komen. Chagerijning krijg je antwoord op je vraag hoe de dag is geweest. Pfff, daar gaan we weer denk je. Kan het nou nooit eens gezellig gaan? Er is wat gedoe in het vriendinnengroepje hoor je later. En je weet dat achter dat boze gevoel een hoop onzekerheid en overprikkeling zit.

Ken je dat? Jij ziet hoe mooi jouw kind van binnen en van buiten is maar die eeuwige twijfel aan zichzelf, over vriendschappen en bij het maken van keuzes blijft aanwezig bij je kind. Je ziet de onzekerheid. Je ziet je kind worstelen en dit uit zich thuis vaak in chagerijnig gedrag of ongezellige momenten en strijd. Hoe komt het toch dat het zo belangrijk lijkt te zijn wat anderen ergens van vinden? Je zoon of dochter vindt het moeilijk om grenzen aan te geven en maakt daardoor niet altijd de beste keuze voor zichzelf.

Je vraagt je hardop af hoe dat straks moet als je kind ouder wordt en naar de brugklas gaat. Is hij of zij daar wel klaar voor? Want het zou zo fijn zijn als je dan stevig in je schoenen staat en voor jezelf op kan komen. En dan al dat huiswerk wat erbij komt, je merkt dat dat nu al een stressbron kan zijn, hoe gaat dat volgend jaar? Hoe moet dat straks met nieuwe vriendschappen en groepsdruk?

Ik kan je hierbij helpen. Zowel jou als ouder als jouw zoon of dochter.

Hoe fijn zou het zijn als jouw kind:

Beter in zijn vel zit, waardoor het thuis ook een stuk gezelliger wordt​

Weerbaar is en stevig in zijn schoenen staat​

Zijn eigen emoties toelaat en herkent en weet hoe hij hiermee om kan gaan​

Zich niet overspoeld voelt door alle prikkels die op een dag binnen komen​

Zijn eigen keuzes kan maken die bij jouw kind passen​

Zijn/haar eigen kwaliteiten en talenten kent en ook voelt tot in de kern​

In zichzelf gelooft​

Vol zelfvertrouwen in het leven staat​

Hoe zou het zijn als jouw kind voelt: Ik ben goed zoals ik ben.

Gun jij jouw kind meer zelfvertrouwen?
En gun jij jezelf als ouder meer rust, vertrouwen en plezier in het opvoeden?
Dan heb ik iets moois voor jullie.

Coaching 1-op-1

Laagdrempelige kindercoaching. Jouw kind weer in haar/zijn kracht. Door o.a. spel- en creatieve werkvormen. Om vol vertrouwen verder te ontwikkelen.

KRAGT-trainining

Een krachtige en creatieve weerbaarheidstraining om te worden wie je bent. 

BrugKRAGT-training

Maak vol vertrouwen de overstap van de basisschool naar de brugklas. 

Workshop

Hoofd, hart en handen komen samen in deze creatieve workshop. Een leuke en gezellige activiteit om samen met jouw kind écht in verbinding te staan

Neem gerust contact op

Gun jij jouw kind ook meer zelfvertrouwen, of heb je een hulpvraag voor jouw zoon/dochter. Neem dan vrijblijvend contact met mij op, dan kijken we samen wat ik voor je kan betekenen.