Wat anderen zeggen

Er is zoveel meer rust zowel bij onze dochter als bij ons als ouder. Haar zelfvertrouwen heeft een enorme boost gekregen door de coachings en dat zien we terug in haar sociaal handelen.

Na het korte coachtraject bij Marinka zien we een heel ander kind in huis. En dat zorgt voor zoveel meer rust in huis. Ze is vrolijker, zelfverzekerder, en ook vriendelijker tegen anderen. Ze staat weer in haar kracht.

Als ik dit van tevoren had geweten dan had ik niet zo lang gewacht met hulp vragen. Onze dochter zit weer lekker in haar vel en we begrijpen elkaar beter.

Ik gun ieder kind een Marinka!

Marinka kan goed de emoties bij mensen lezen, ze kijkt en luistert écht. Ze is heel betrokken en heeft een bijzonder groot empatisch vermogen. Een baken van rust en vertrouwen.

De KRAGT-training heeft ons kleine meisje laten groeien en ervaren dat ze zichzelf mag zijn en dat ze goed is zoals ze is. Een aanrader voor ieder kind!

Ik heb ontdekt wat mijn talenten zijn. Ik kan veel meer dan ik zelf dacht Ik sta steviger in mijn schoenen. Ik heb nu meer zelfvertrouwen.

Ik heb vooral geleerd welk type leren bij mij past en ik heb leren plannen. Ik heb daardoor veel meer zelfvertrouwen en dat maakt het leren makkelijker. Thuis is er ook minder strijd om het leren zegt mijn moederen dat merk ik zelf eigenlijk ook.