Kindercoaching 1-op-1​

Een coachtraject is laagdrempelig en meestal kortdurend.

Tijdens een vrijblijvend telefonische kennismaking bespreken we kort jullie hulpvraag en leg ik uit wat ik voor jou en je kind kan betekenen. Voelt dit goed voor jou? Dan kunnen we samen aan de slag.

Samen met jou en jouw kind maken we eerst de hulpvraag concreet in het eerste intakegesprek zodat we het juiste doel voor ogen hebben. Een coachtraject is altijd maatwerk en afhankelijk van de hulpvraag plannen we de afspraken in. In de meeste gevallen zijn 4 tot 6 afspraken voldoende om vol vertrouwen verder te gaan.

Ik werk oplossingsgericht. De oplossing heeft jouw kind, deze zit alleen soms een beetje verstopt en samen gaan we op zoek en aan het werk om bij deze oplossing te komen. Dit doe ik door verschillende werkvormen in te zetten zoals:

Na 3 coachsessies met het kind vindt er een oudergesprek plaats. Tijdens dit gesprek bespreken we hoe het gaat en stemmen we samen af wat er nog nodig is.

Er zit twee weken tussen de afspraken, dit kan ook korter of langer indien gewenst.

Locatie:

De coaching is in mijn praktijkruimte in Veenendaal aan de Laan der Techniek 22.

Kosten:

Het eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis. Dit is een telefonisch consult.

Mocht je na dit gesprek besluiten om de coaching te starten dan gelden de volgende tarieven:

80,- per coachsessie (incl. 21 % btw)

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek: 0318-508409

marinka@kindercoachveenendaal.nl

Je zal je kind beter begrijpen en dat zorgt voor verbinding en vertrouwen. Jouw kind vol zelfvertrouwen in het leven en van daaruit kan jouw kind (weer) zichzelf zijn. Het mooiste dat je kan worden!

Marinka Anbeek

Kindercoach

0318 508 409

Als ik dit van te voren had geweten dan had ik niet zo lang gewacht met hulp vragen. Onze dochter zit weer lekker in haar vel en we begrijpen elkaar beter.

Na het korte coachtraject bij Marinka zien we een heel ander kind in huis. En dat zorgt voor zoveel meer rust in huis. Ze is vrolijker, zelfverzekerder, en ook vriendelijker tegen anderen. Ze staat weer in haar kracht.

Neem gerust contact op

Gun jij jouw kind ook meer zelfvertrouwen, of heb je een hulpvraag voor jouw zoon/dochter. Neem dan vrijblijvend contact met mij op, dan kijken we samen wat ik voor je kan betekenen.