BrugKRAGT training

Vol vertrouwen naar de brugklas

Hoe moet dat straks als ze naar de brugklas gaat? Staat ze wel stevig genoeg in haar schoenen? Ze is nog zo jong in haar doen en laten, ik vraag me af of ze er wel klaar voor is. Zijn dit gedachten die regelmatig voorbij komen? Dan is de Brug-KRAGT training wat voor jouw kind!

Of misschien is jouw zoon of dochter dit schooljaar in de brugklas begonnen en merk je dat het nogal overweldigend voor hem/haar is. Al die verschillende vakken, het plannen van huiswerk, de druk die wordt ervaren. En zoekende naar zijn plek in de brugklas? Ook dan is de Brug-KRAGT training wat voor jouw kind.

Naar de brugklas gaan is een spannende periode voor veel kinderen en ook voor hun ouders, want er gaat natuurlijk ontzettend veel veranderen. Als ouder vraag je je misschien af of je kind er wel klaar voor is. En je vraagt je af of je zoon of dochter het allemaal wel aankan.

Sommige kinderen kijken ernaar uit om die grote stap te gaan maken maar voelen zich soms ook erg onzeker. Andere kinderen zien er tegenop omdat er zoveel verandert.

Voor deze kinderen is de Brug-KRAGT training het antwoord!. Deze training is afgestemd op de (aanstaande) brugklasser en neemt jouw kind mee op een creatieve en systemische manier om zich voor te bereiden op deze nieuwe fase.

Brugkracht Tiener

Hoe zou het zijn als jouw kind:

  • Zich verheugt op de brugklas
  • Weet hoe je met groepsdruk om kan gaan
  • Zich erbij voelt horen maar tegelijkertijd wel zichzelf blijft
  • Weet welke leerstijl bij hem of haar past
  • Weet hoe je je huiswerk kan plannen
  • Vol zelfvertrouwen naar de brugklas gaat

Door de training leert jouw kind zichzelf beter kennen, krijgt hij of zij meer inzicht in eigen kwaliteiten en sterke eigenschappen en leert hoe ze deze kan gebruiken. 

Dit geeft veel zelfvertrouwen en maakt dat ze zich straks steviger voelt in de nieuwe omgeving. Makkelijker nieuwe vrienden kunnen maken, minder gevoelig zijn voor groepsdruk en je goed kunnen ontwikkelen! 

Ook is er in de BrugKRAGT training aandacht voor verschillende leerstijlen en het organiseren en plannen van huiswerk.

Wil jij dat jouw kind goed voorbereid naar het Voortgezet Onderwijs gaat? Neem dan contact op. De training is niet alleen leerzaam maar ook heel leuk!

Kosten Brug-KRAGT training:

270,- inclusief materialen en inclusief een extra werkboek over Leren-leren.

5 lessen van 2 uur boordevol krachtige oefeningen, creatieve werkvormen en tips om vol zelfvertrouwen die volgende stap (de middelbare school) te maken.

Data:

Start nieuwe groep na de meivakantie:
9 mei 2023   (start nieuwe groep)
16 mei 2023
23 mei 2023
30 mei 2023
13 juni 2023 (Laatste les)
 

Locatie

De lessen worden gegeven in mijn praktijkruimte aan de Laan der Techniek 22 in Veenendaal.

Stuur een mail naar: marinka@kindercoachveenendaal.nl of vul hier het inschrijfformulier in.

Marinka Anbeek

Kindercoach

0318 508 409

Ik heb ontdekt wat mijn talenten zijn. Ik kan veel meer dan ik zelf dacht. Ik sta steviger in mijn schoenen, ik heb nu meer zelfvertrouwen.

Ik heb vooral geleerd welk type leren bij mij past en ik heb leren plannen. Ik heb daardoor veel meer zelfvertrouwen en dat maakt het leren makkelijker. Thuis is er ook minder strijd om het leren zegt mijn moeder en dat merk ik zelf eigenlijk ook.

Neem gerust contact op

Gun jij jouw kind ook meer zelfvertrouwen, of heb je een hulpvraag voor jouw zoon/dochter. Neem dan vrijblijvend contact met mij op, dan kijken we samen wat ik voor je kan betekenen.